اجاق گاز یکی از وسایل ضروری و جداناپذیر آشپزخانه هر خانه است. در گذشته برای پخت غذا از آلادین،تنور، اجاق های آجری یا از آتش برای پخت غذا استفاده می کردند. اجاق گاز از اوایل سده ی نوزدهم تولید شده و از مزیت های آن کاهش دود در زمان پخت غذا است.امروزه اجاق گاز با توجه به شکل ظاهری خود به سه دسته قابل تقسیم است· اجاق گاز مبله یا ایستاده· اجاق گاز رومیزی· اجاق گاز توکار یا صفحه ایاما همچنان اجاق گازهای فردار به دلیل استحکام زیاد و حجم بیشتر فضای فر و استانداردهای بالا در ساخت آنها بیشتر مورد استفبال مردم می باشد
دیدگاه خود را بنویسید